A személygépkocsis személyszállítás és a taxis vállalkozói vizsga

Taxis vállalkozói vizsga

Korábban a Transzport Studiumnál a személyszállító és a taxis vállalkozói tanfolyam két külön dolgot jelentett, és csakis azon területen dolgozhatott az ember, amelyiket választotta. Mivel azonban a taxis vállalkozói vizsga sokban hasonlít a személygépkocsis személyszállításhoz, ezért a két kurzus összevonásra került.

Ez azt is jelenti, hogy aki elvégzi ezt a tanfolyamot, az engedély megszerzésével a tulajdonos onnantól kezdve személyszállító és taxis vállalkozóként is dolgozhat.

Nem szabad elfelejteni, hogy a személyszállító vállalkozás olyan autóval történik, amelyik nem rendelkezik taxiórával. Ennek a hiánya miatt a munkavégzésnek kapcsolódnia kell bármilyen szálláshely-hasznosítási, idegenforgalmi, turisztikai, sport, kulturális tevékenységhez.

Ezzel szemben a taxis vállalkozói vizsga megszerzése után az ember felhatalmazást szerez arra, hogy taxis vállalkozóként dolgozzon. Aki még többet szeretne megtudni a taxis vállalkozói vizsga témában, jól jár, ha ellátogat a cég oldalára és még jobban utánaolvas a dolgoknak.

Print Friendly, PDF & Email