Szállító heveder remek minőségben

Szállító heveder

Sok függ a szállítószalag milyenségétől. Ez azt jelenti, hogy mindegyik üzemnek át kell gondolnia, hogy szükség van-e a kiépítésére, illetve a renoválására.

Az Albelt Kft. készséggel áll az ügyfelek rendelkezésére, amennyiben a szállító heveder terveztetése, illetve kiépítése jelenti a célt. Nem jelent problémát a helyszíni végtelenítés sem. Egyszerű feladatnak bizonyul a perforálás. A bevonatozás többféle anyaggal lehetséges. A szervizelés, illetve a karbantartás sem ütközik akadályba.

A szállító heveder esetében a dob és a görgő bevonattal való ellátása is sikerülhet. A gyártás egyedi jellemzők alapján kivitelezhető. Az ajánlatkéréskor többféle adat feltüntetésére van szükség. A szakemberek rövid időn belül válaszolnak a megkeresésre és megmondják, hogy milyen áron sikerülhet a legyártás.

A szállító heveder minden szempontból tökéletesnek fog bizonyulni. Problémák nélkül lehet majd használni. Rajta kívül még másféle, hajtástechnikai termékek megrendelésére is lehetőség nyílik. Néhány referencia megtekinthető a vállalat oldalán.

Print Friendly, PDF & Email