Régi és modern Csepel kerékpár

Csepel kerékpár

Sokan azokra a bringákra vágynak, amelyek képesek ötvözni az egykori klasszikus védjegyeket a modern megoldásokkal és kialakításokkal.

Ebben jár élen a Csepel kerékpár, amelyik több évtizedes múltra tekint vissza és épp ezekre alapozza a tervezési, gyártási megoldásokat, figyelve nyilvánvalóan a mai emberek igényeire is. Mint kiderült, a Csepel kerékpár gyártója nagyon is figyel a régi értékek megőrzésére úgy, hogy közben hangsúlyt fektet a folyamatos innovációra, fejlődésre.

Ennek köszönhetően ma már temérdek újszerű bringa is helyet kapott a kínálatban. A hagyományos modelleken kívül találhat az érdeklődő trekking, városi, mountain bike, gyermek és még elektromos bicajokat is, sőt, nem hiányoznak a nagy kedvencek, az országúti versenybringák sem.

Hazánkban roppant kedvező árakkal várja a potenciális vevőket a www.bikelife.hu, ahol a Csepel kerékpár mellett megvehető a Neuzer, Hauser KTM és Kellys termék is. Sokan azért választják ezt a webshopot, mert itt a rendelés leadása után alig pár napon belül házhoz is érkezik a kiszemelt termék.

Print Friendly, PDF & Email