Népszerű eszköz a Teddy henger

Teddy henger használata

Teddy henger használata

Ezzel az eszközzel több mint valószínű, hogy már mindenki találkozott. A Teddy henger nélkülözhetetlennek számít, hogyha lakásfelújításról van szó, mivel általában ezzel szokták végezni a falak festését. Bár ez bizonyos esetekben történhet ecsettel, illetve szórásos technikával is. Ám mégis a Teddy henger az, ami a leginkább elterjedtnek számít.

De miként kell kiválasztani a megfelelő típust? Mivel minden esetben a hatékonyság és az eredményesség a cél, ezért elsősorban a paramétereket kell figyelembe venni.

A hosszú nyéllel ellátott eszközzel a magasabbra érhetünk el. Nemcsak a nyél, de a henger hosszát és átmérőjét is figyelembe kell venni. Minél nagyobb, annál gyorsabb lesz a munkavégzés.

Továbbá, a Teddy henger szálhosszúsága is fontos, mivel ez határozza meg, hogy mennyi festéket képes magába szívni. Minél több festéket szív fel a Teddy henger, annál nagyobb felületet öltöztethetünk új színbe egyetlen mártással. Viszont így a súlya is megnő az eszköznek. Egy átpingált nap után valószínűleg izomlázzal kell majd számolnunk.

Print Friendly, PDF & Email