Milyen a Carbon infraszauna?

Infraszauna

Bizony nem kell a nyarat várni ahhoz, hogy az ember jól átmelegedjen. A hidegebb napokban is van erre lehetőség az infraszauna segítségével. A Carbon szauna IR-B és IR-c sugaraival a bőr alatt fejti ki hatását, amivel segíti a méregtelenítést.

Az sem mellékes, hogy az elsősorban esztétikai gondot okozó narancsbőr eltávolítását, illetve mennyiségének csökkentését is elősegíti. Bezzeg még száz évvel ezelőtt a narancsbőrrel semmi gond nem volt, hiszen ha megnézzük a régi festményeket, a hölgyek bizony minden testtájon bővelkedtek benne.

Nagy kérdés, hogy valóban el kell e távolítani, de mindenesetre a mai divatirányzatok ezt szorgalmazzák. Az infraszauna melege sokkal elviselhetőbb, mint a finn szaunáké, amelyekben bizony 80 – 90 C fok is van. Ezt nem bírja mindenki és nem is szereti.

Sokaknak az egészségi állapota sem engedi meg az ilyen magas hőmérsékletet. Az infraszauna kabinban körülbelül 40 C fok van. A melegen kívül, a bőr alá hatoló jótékony infratartományban lévő sugarak miatt is kedvelt ez az eszköz.

Print Friendly, PDF & Email