Mi az ösztrogén blokkoló szerepe?

Ösztrogén blokkoló

Ösztrogén blokkoló

Az ösztrogént mindenki a nőkkel asszociálja, azonban ez a hormon a férfiakban is van. Természetesen, kisebb mértékben. Aki azonban tapasztalt testedző, annak az ösztrogén blokkoló különféle típusai nem hiányozhatnak az étrend-kiegészítői közül. Aki növelni szeretné a testtömegét, és az izomzatát is fejleszteni akarja, annak erre szüksége lehet.

Az ösztrogén blokkoló több szereppel bír. Az egyik az, hogy természetesen, mint ahogy a nevében is benne van, blokkolja az ösztrogén hatását. A másik az, hogy elindítja a tesztoszteron termelődését, végül pedig természetes úton állítható vissza az ideális hormonszint. Aki szeretne többet megtudni a témáról, annak érdemes átnéznie a számos ösztrogén blokkoló készítményt a webáruházban.

Többféle kiszerelésben is megkaphatók, ráadásul por és kapszula formájában is fogyaszthatóak. A www.bodyrevolution.hu oldalon mindenki megtalálja azokat az étrend-kiegészítőket, amelyek szükségesek a hatékony edzéstervekhez és az eredményes fejlődéshez a kitartó munka mellett.

Print Friendly, PDF & Email