A lakáshitel nagyszerű opciónak bizonyul

Lakáshitel

A támogatást többféle dolog esetében tudja igénybe venni. A családi ház, építési telek vásárlására tökéletesnek bizonyulhat a lakáshitel. Továbbá, még a meglévő ingatlan bővítésére, felújítására, korszerűsítésére is szolgálhat.

Ahhoz, hogy megkapja a kérelmezett összeget, némi önerőt kell biztosítani, ez körülbelül 20 % kell legyen. Ráadásul az adósnak még néhány feltételnek is meg kell felelnie. Fontos, hogy állandó munkahellyel rendelkezzen, amit iratokkal is bizonyítania kell, emellett a kora, a családi állapota, a gyermekeinek száma, valamint a végzettsége szintén lényeges tényező.

A lakáshitel esetében fel kell fogadnia egy szakembert, aki elkészíti az értékbecslést. Ez a művelet 1 hetet vesz igénybe. Az ezzel járó költségek Önt érintik. Ha minden az előírtak alapján történik, akkor 3-5 napon belül már a folyósításra is sor kerülhet.

A lakáshitel kedvező feltételeket biztosít, így ha nincs elegendő pénze, akkor ezt a támogatást nem érdemes elszalasztania. Bátran vágjon bele, hiszen egyáltalán nem fogja megbánni!

Print Friendly, PDF & Email