Kyocera irodai használatra

Kyocera nyomtató

Aki dolgozott már valaha irodában, az tudja, hogy mennyi papírmunkára van szükség a pontos adminisztrációhoz. Nagy előnyös, ha rendelkezésre áll egy multifunkciós gép, mert így lényegesen gyorsabbá válik az ügymenet.

A Kyocera képes másolni, faxolni, szkennelni és nyomtatni. Színesben és fekete-fehérben is el tudja végezni a munkát. A4-es vagy A3-as oldal kezelésére nyílik lehetőség. Akár 25-30 oldal átfutása sem jelent problémát. A Kyocera nagy sebességgel dolgozik.

Nem kell rontott oldalakra vagy hibákra számítani az esetében. A papírfiókba kb. 250 lap fér bele. Alacsony a fogyasztása munka közben, illetve készenléti állapotban sem igényel sok energiát. Számos operációs rendszerrel működtethető. Formatervezett kivitelben vásárolható meg, a kizárólag magyar forgalmazótól, vagyis a Global Union Kft.-től.

A Kyocera japán minőségben áll a megrendelők rendelkezésére. Éveken keresztül használható, hiszen kiváló minőségben készült el. Egyszerűen megtanulható a kezelése, tehát az irodában mindenki tudja majd használni.

Print Friendly, PDF & Email