Kézkrém természetes összetevőkből

Kézkrém

Kézkrém

A körömvirág jótékony hatásairól már valószínűleg mindenki hallott és azt is tudják, hogy nagyon sok kozmetikumban használják. A természetes összetevőkből készített kézkrém típusok egyik kedvelt alapanyaga a körömvirág, ami számos jó hatásával szolgálja az emberi bőr ápoltságát.

Ilyen natúr kézkrém megvásárolható az interneten is, ahol számtalan webáruház kínálja megvételre portékáit. A borzaszappan.hu webáruházban megvehető kéz- és testápoló készítmények egytől-egyig természetes alapanyagokból készülnek.

Érdemes innen bevásárolnia, hiszen a körömvirágos kézkrém mellett, egyéb árucikk is megtalálható, mint a levendulás, kamillás, kakaóvajas, valamint a shea vajas készítmények. Ezeken kívül be lehet szerezni innen különböző kézműves szappanokat, krémdezodorokat, különböző illatú pezsgőtömböket, akár csomagban is,

de a kozmetikumok otthoni elkészítéséhez szükséges alapanyagokat is. Csakúgy, mint a kézkrém, a többi produktum is természetes anyagokból készült, ami a bőr számára a legegészségesebb.

Print Friendly, PDF & Email