A keserű likőr segíti az emésztést

Keserű likőr

Egy kiadós vacsorát követően kellemetlen élményben lehet részünk, hiszen fájhat a hasunk az étel túlzott mennyisége miatt. Ebben a helyzetben jól jön a keserű likőr fogyasztása, hiszen a benne lévő gyógynövények képesek normalizálni az emésztést.

Az italneked.hu oldalon számtalan termék közül lehet választani. Például, a német eredetű Jägermeister gyakran kerül a vásárlók kosarába. Ezt az érdekes íz-világával lehet magyarázni.

Honfitársaink másik nagy kedvence az Unicum, ami manapság már rengetegféle változatban vásárolható meg. A keserű likőr egyik fajtája a cseh Becherovka, ami 21 féle növény és fűszer keverékét tartalmazza. Az íze kesernyésen édes, hiszen van benne szegfűszeg és fahéj is. A St. Hubertus 33% alkoholt tartalmaz, tehát a fogyasztására kismennyiségben szabad sort keríteni.

A kínálatban számtalan olyan ital található, ami egyelőre még nem olyan ismert. Ezekkel is érdemes kísérletezni, mert van közöttük néhány igazán finom keserű likőr. Korrekt összegért cserébe nyílhat lehetőség a megvásárlásukra.

Print Friendly, PDF & Email