A kényelmet garantáló számítógép egér

Számítógép egér

A gamer egerek hihetetlenül elterjedtek a játékok szerelmesei között, akik pontosan tudják, hogy mennyire fontos szereppel bír ez a kis méretű, nagyon könnyű tartozék.

A manapság gyártott számítógép egér igen komplex kis masina és rengeteg gombbal rendelkezik. Azonban a lövöldözős játékokat kedvelők tudják, hogy nincs szükség túl sok gombra ahhoz, hogy mindenkit likvidálni tudjanak egy játék alatt és győztesen fejezzék be a meccset. Kétségtelen, hogy az FPS game-k esetében a pontosság és a kényelem számít. Ezt a két tényezőt tartja fontosnak a Corsair gyártó is, amely piacra dobta a Vengeance M65 nevet viselő kis kütyüt. Ez kifejezetten a fegyveres játékokhoz lett megalkotva.

A számítógép egér azért kapott nyolc, igen egyszerűen kezelhető gombot, hogy könnyebben lehessen legyőzni az ellenfeleket. Az egyik gomb lecsökkenti a DPI-t, hogy jobban tudjon a tulajdonos célozni például a mesterlövész feladatoknál. Természetesen menet közben is lehet ezt állítani. Nem is csoda, hogy ezt sokan kedvelik.

Print Friendly, PDF & Email