Husqvarna önjáró fűnyíró a kivételes munkáért

Husqvarna önjáró fűnyíró

Nehéz munkával, de végre sikerült kialakítanunk egy méretesebb gyepfelületet? A talajt előkészítettük, kiegyengettük, elvetettük a magokat és már csak várni kell a fejlődést? Akkor ne feledkezzünk meg arról, hogy hamarosan újabb munkafázis következik, ami a rendszeres nyírás. A Husqvarna önjáró fűnyíró révén, roppant egyszerű ez a feladat. A minőségi gépezet kimondottan erre a feladatra lett megtervezve.

Kifogástalan vágórésszel rendelkezik, ami a nagy torziós feszültséget is jól viseli. A Husqvarna önjáró fűnyíró megbirkózik a szokottnál magasabb növényzettel is. A nyesedéket összegyűjti és azt halomba rakva komposztálhatjuk szerves trágyának. Kíméletes és gyors munkát végez. Könnyedén vágja maga előtt az utat, nekünk csak tartanunk kell, hogy jó irányba haladjon.

A Husqvarna önjáró fűnyíróval öröm a munka. Fektessünk bele bátran, mert nem fogunk csalódni! Nyissuk meg a gardenpont.hu oldalt és válaszuk ki azt a kivitelt, amelyik leginkább elnyeri a tetszésünket és alakítsuk csodálatossá az udvart!

Print Friendly, PDF & Email