A hősugárzó meleget ad

Hősugárzó

Senki sem szeret a hidegben vacogni. Pedig télen eléggé le tud hűlni a lakás, ha odakint tombolnak a mínuszok. A hagyományos fűtőtesttel nem mindig lehet eléggé felmelegíteni a teret, ezért időnként elengedhetetlen a hősugárzó használata.

Könnyen a falra szerelhető, a kezelése pedig nagyon egyszerű. Beltéren és kültéren is alkalmazható. Sokan a fürdőszobába szerelik fel, hiszen a régebbi típusú házakban ide nem minden esetben került fűtőtest. A hősugárzó nagyon jól jön még a gyerekszobában, hiszen a kicsik megfázhatnak a hideg miatt.

Háromféle fokozatban lehet használni. Csendesen működtethető. Remek hatásfokkal rendelkezik. Igazán energiahatékonyan lehet üzemeltetni. 1 év jótállást vállalnak rá. 1,3 méteres kábel tartozik hozzá. Mivel nem túl nehéz, ezért könnyen mozgatható. A meleget egyenletesen bocsátja ki. Az IP24 védettégi osztályba tartozik.

A hősugárzó sugárzási szögét egyszerűen be lehet állítani. Igen kedvező áron vehető meg az lpv.hu oldalról. Most akciós áron kínálják, ezért érdemes kihasználni ezt a lehetőséget.

Print Friendly, PDF & Email