Hőálló kesztyű 250 fokig

hőálló kesztyű

Hőálló kesztyű

Kezünk védelme több mint fontos. Munka közben a különböző kesztyűkkel tudunk tenni az épségéért. A hőálló kesztyű roppant hasznos eszköz azoknak, akik nap mint nap olyan veszélyeknek teszik ki a kezüket, mint a forrázás és égés. Az élelmiszeriparban tevékenykedők fokozottan ki vannak téve ilyen sérüléseknek, azonban a profi kesztyűknek hála, ezek kiküszöbölhetőek.

Ilyen védelmi eszköz már az interneten keresztül is beszerezhető. A netpolc.hu webáruház kínálatában a kiváló Portwest márka terméke található meg. A Portwest hőálló kesztyű ideális élelmiszeripari és catering felhasználásra. Mivel standard méretben készül, bárkinek a kezére megfelelő lesz. Roppant megbízható termék, hiszen 250 C kontakt hő ellen nyújt védelmet.

Ez a típusú hőálló kesztyű extra hosszú mandzsettával rendelkezik, így még nagyobb biztonságot nyújt a kezeknek. Az ár tekintetében is csak jó hírünk van, hiszen a remek tulajdonságai ellenére, igen pénztárcabarát. Kezei védelmét Ön se bízza a véletlenre, hanem szerezzen be minél hamarabb néhány párat ebből a kesztyűből!

Print Friendly, PDF & Email