A Hitachi gépek lassan egy évszázadosak

Hitachi gépek

A Hitachi 1910 óta van a jelen a szerszámgépek piacán. Azóta már a harmadik legnagyobb technológiai vállalattá nőtte ki magát, amelyek ipari berendezéseket és szerszámokat gyártanak. A Hitachi gépek tehát világszerte elismertek a kiemelkedően magas minőségüknek és a megbízhatóságuknak köszönhetően. Nem esnek abba a hibába, hogy beláthatatlan sokaságú szerszámgéppel árasztják el a piacot. Csak azokat a gépeket gyártják és forgalmazzák, amelyek valóban helyt állnak az adott feladat terén.

Emellett pedig folyamatosan arra törekszenek, hogy a Hitachi gépek fejlődjenek a kor igényeinek megfelelően. Lehet találni például olyan fúrót is a márkán belül, amely a régi szénkefés megoldással készült, de olyant is, ami már nélkülözi ezt a fajta megoldást és új technológia felhasználásával kiküszöböli a szénkefe okozta meghibásodásokat. Továbbá megtalálható olyan, amelyik közvetlenül az elektromos hálózatból táplálkozik, de akkumulátoros is akad köztük.

A Hitachi gépek olyan meghibásodásokat is próbálnak kiküszöbölni, mint például az elektromos elosztók által okozott áramingadozás negatív következményei. Hosszan lehetne sorolni azt is, hogy konkrétan a Hitachi C7SS körfűrész milyen előnyöket nyújt a viszonylag alacsony árért cserébe. Egy kompakt, kisméretű körfűrészről van itt most szó, amelyik minden olyan szerelőnek a kelléktárában ott kell legyen, aki gyakran használ ilyesmit. Teljesítménye 1050 W és a vágásmélysége 68 milliméter. Több fogantyú is van rajta, ezért többféle pozícióban is könnyedén alkalmazható.

Továbbá a merev alumínium talp stabil alapot ad, amikor hosszabb vágásra készül vele. A praktikusság és a biztonság miatt a körfűrészlapot egy műanyag védővel látták el, hogy szállítás közben megakadályozzák a véletlen vágások miatt történő baleseteket. Ennek a kicsi Hitachi C7SS körfűrésznek egészen 5500-ig is elmehet a fordulata percenként. Ez teljesen optimális a gyors és hatékony munkavégzéshez. Ebből is látszik, hogy mennyire odafigyel a cég a valós igényekre és szükségletekre, amelyeket a visszajelzésekből kap meg.

Print Friendly, PDF & Email