Hangtechnikai megoldások mesterfokon

Hangtecnika terén itt vannak a legjobb megoldások

Közeledik a nyár és ezzel együtt a szabadtéri rendezvények, koncertek ideje is. Manapság már hatalmas a kínálat, mindenki talál olyan témát, stílust, ami az érdeklődésének, kedvének megfelel.

Sokat tud azonban rontani az élményen, ha a hangtechnika szempontjából a szervezők nem találták meg a megfelelő megoldást, ugyanis így a legjobb koncert vagy a legérdekesebb előadás is élvezhetetlenné válik. Persze az is nyilvánvaló, hogy nem egyszerű dolog egy ilyen nagyméretű rendezvény hangosítása. Modern, maximális teljesítményű eszközök kellenek és ezeknek az elhelyezése is szakértelmet igényel. Természetesen nem lehet mindenki kiválóan tájékozott ezen a téren, ugyanakkor a profi hangtechnika elég tekintélyes összegbe kerülnek.

Viszont igénybe lehet venni az AVadvice Kft. segítségét, így nemcsak arra nézve kapnak a szervezők pontos kimutatást, hogy az adott helyszín hangtechnika szempontjából releváns paramétereit figyelembe véve milyen és hány eszközre lesz szükség, hanem a legprofibb berendezések bérelhetőek ki.

Print Friendly, PDF & Email