Egyéb

A nádcukor előállításának technológiája

Nádcukor

Az általunk ismert kristálycukrot hagyományosan cukorrépából állítják elő. A folyamat során igen sok vegyszerre van szükség, ami sem a környezetre nem gyakorol jó hatást, sem az emberi szervezetre. Ezért érdemesebb a nádcukor használata mellett dönteni.

Ezt ugyanis természetes úton, fizikai módszerekkel állítják elő. Sajtolással vonják ki a cukros levet a nádból, majd centrifugálással választják külön a frakciókat. Végül pedig szárítással nyeri el a nádcukor a végleges formáját. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A kódkártyás zárbetét használatának előnyei

A kódkártyás zárbetét újszerű módszer

A kódkártyás zárbetét újszerű módszer

Zárak esetében mindenki a legbiztonságosabbat keresi, hiszen fontos az, hogy ez strapabíró legyen és nehezen lehessen feltörni. A kódkártyás zárbetét modern lehetőség, aminek a szerepe abban rejlik, hogy a kulcsmásolás folyamatát védetté teszi. Tulajdonképpen két fontos szerepét különböztetjük meg. A kódkártyás zárbetét használata esetén, a tulajdonos kizárólag a kártya felmutatásával tud kulcsot rendelni. Ez abban az esetben fontos, ha elveszíti az összes kulcsot és nincs miről másolni. Lényeges az is, hogy ezzel a lehetőséggel végre búcsút inthetünk a kulcsmásolásnak, mivel a kódkártya lehetővé teszi az pótkulcsok rendelését. Egy kattintás ide a folytatáshoz....