Kedvező árban bérelhető busz

Buszbérlés

Buszbérlés

Manapság már nem csak a turistairodák igényelnek buszokat, hanem több alkalommal előfordul, hogy magánszemélyek is összeszerveződnek, és igénybe veszik szolgáltatásunkat. Ugyanis a buszbérlés bárki számára elérhető.

Az utasok számától függ, hogy milyen méretű buszt adunk bérbe, hiszen ebből is többféle van. Kilenc-, húsz- és negyven személyes. Minden autónkra jellemző, hogy vezetővel igényelhető, hiszen így tudjuk biztonságban utasainkat, de járműveinket is.

Mivel szállítmányozással foglalkozó cég vagyunk, a buszbérlés alkalmával mindig műszakilag ellenőrzött járműveket küldünk az utazni vágyókért. Tehát a kötelező műszaki vizsgán felül folyamatosan ellenőrizzük a járműparkot, hiszen a sok kilométert futott szállítóeszközeink maximális igénybevétel alatt állnak.

Éppen ezért az átlagnál gyorsabban elhasználódnak az alkatrészek, ami semmiképp sem mehet a biztonság rovására. A buszbérlés díjait egyéni ajánlatkérés alapján határozzuk meg, hiszen sok szempontot veszünk figyelembe a bérbeadás során.

Print Friendly, PDF & Email