Bőrönd szett többféle kivitelben

Bőröndök többféle méretben

Bőröndök többféle méretben

Ha utazni kell, akkor nincs mese! Amikor elindul az egész család, akkor előkerül a bőrönd szett, ennek hála mindenki magával viheti azokat a dolgokat, amikre szükség lesz például a nyaralás alkalmával. Kimondottan elegáns és jól néz ki, amikor a família apraja-nagyja ugyanolyan bőröndökkel kell útra.

Ugyanakkor nincs semmi akadálya annak sem, hogyha az egész szettet egyetlen személy használja, bár ebben az esetben valószínűleg számolnia kell a plusz reptéri költségekkel, ami a csomagok mennyiségét illeti.

A taskagaleria.hu weboldalon található termékek közül nem lesz egyszerű feladat választani, mert minden darab nagyszerűen néz ki és igazi minőséget képviselnek, ám jelentős eltéréseket láthatunk a kivitelezésükkel kapcsolatban.

A vászon- vagy a keményfedeles változat legyen? A kerekek elhelyezését is figyelembe kell venni, mert általában ezek számítanak a bőrönd szett legsérülékenyebb részének. A kínálatban megtalálhatóak a süllyesztett kerekekkel ellátott modellek is. A nagyobb, gumírozott kerekek viszont könnyebben veszik a felületi egyenetlenségeket.

Print Friendly, PDF & Email