Az elektromos konvektor előnyei

Állítható elektromos fűtőtest

Az elektromos árammal való fűtésnek sok előnye van amellett, hogy kényelmes, biztonságos és tiszta. Többféle elektromos konvektor létezik, akár a design a fontos, akár vizes helyiségben szeretné használni vagy a falra akarja felszerelni.

Ha pedig több helyiségben is szeretné használni, akkor egy álló elektromos konvektor beszerzését javasoljuk, ami nagyon könnyen átrakható egyik helyiségből a másikba.

Hogy megkönnyítsük a választását, ha nálunk vásárol, akkor a honlapunkon bejelölheti, hogy kategória, gyártó vagy a helyiség térfogata alapján szeretne választani, de akár azt is, hogy manuális vagy programozható termosztát legyen rajta.

Tartozékaink között pedig találhat univerzális tartólábakat, időzítőt vagy programozható modult. Az elektromos konvektor egyik nagy előnye a hőfokszabályozás és takarékos üzemeltetés mellett az, hogy egyes típusok esetén időzítővel beállíthatja mikor kapcsoljon be, így a hideg napokon hazaérve is kellemes meleg fogadja a lakásban, de a falak is védve vannak a kihűléstől.

Print Friendly, PDF & Email