A Trotec párátlanító használata

A párátlanító hatásos

A párátlanító hatásos

A Trotec, a német páramentesítő berendezések piacán a legnagyobb gyártó, ami minőségi termékeket forgalmaz. A TTK 24 E párátlanító arra lett kifejlesztve, hogy kisebb helyiségekben megfelelő páratartalmat biztosítson. Az optimális nedvességtartalom zárt légtérben 50-55 %, ezt az értéket meghaladva, a szobák falain kialakulhatnak penészgombák és megjelenik a kellemetlen dohos szag is.

Ennek megelőzése érdekében fejlesztette ki a Trotec ezt a készüléket, amit 1-2 szobás lakások levegőjének optimalizálására ajánlanak, de bevethető az irodahelyiségek kellemes légkörének megteremtésére is. A TTK 24 E modern formatervezése által, ez a készülék, akár az otthon díszévé válhat. Kevés helyet foglaló, hordozható berendezésről van szó, ami 10 l vizet képes eltávolítani a levegőből.

A téli időszakban, amikor a ruhák nehezen száradnak, ajánlott a párátlanító használata, hiszen ez felgyorsíthatja a száradást is és elkerülhető vele a ruhák állott szagának kialakulása. Rendeljen az lpv.hu oldalról Trotec páramentesítőt vagy párátlanítót, biztosítva otthona vagy irodája számára a megfelelő légkört!

Print Friendly, PDF & Email